Nacho en taco Foodtruck

Heerlijke en smaakvolle Mexicaanse gerechten

Onze nacho's zijn gemaakt met verse en hoogwaardige ingrediënten, waaronder huisgemaakte tortillachips, kaas, gehakt, guacamole en zure room. Onze taco's zijn gevuld met smaakvolle en authentieke Mexicaanse ingrediënten zoals carnitas, barbacoa, pico de gallo en salsa. Al onze gerechten worden ter plekke bereid en geserveerd, zodat je kunt genieten van de beste smaken en aroma's.

Onze Mexicaanse foodtruck is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement of een festival. We hebben een selectie van verschillende menu-opties en kunnen ons aanpassen aan de behoeften van elk evenement.

Naast onze nacho's en taco's bieden we ook een selectie van Mexicaanse drankjes en desserts, zoals horchata, churros en tres leches cake. We kunnen ook aangepaste menu's maken om aan specifieke dieetvereisten te voldoen, zoals vegetarisch of glutenvrij.

Boek onze Mexicaanse foodtruck vandaag nog voor een unieke en smaakvolle ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren. Buen provecho!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).